Nyheter

Ny kollega - Johan Lind


Vi är glada att hälsa vår nya kollega Johan Lind välkommen till Rudhäll.

Johan är utbildad ekonom vid Växjö Universitet och har mångårig erfarenhet från försäljning och affärsutveckling.

Johan förstärker vårt försäljningsteam med positiv attityd och gedigen erfarenhet vilket betyder att vi blir ännu bättre på att erbjuda våra kunder hållbara lösningar i världsklass.

Välkommen Johan!


EU's 11:e sanktionspaket för produkter med ursprung i Ryssland

2014, när Ryssland invaderade Krim, antog Europeiska unionen förordning 833/2014 som tillämpar restriktiva åtgärder för handel med Ryssland.

Den senaste ändringen, det 11:e paketet, som är en förlängning av de nuvarande reglerna, trädde i kraft den 30 september 2023. Förutom att det omfattar ytterligare järn- och stålprodukter, förbjuder det nu också import eller köp, direkt eller indirekt, järn- och stålprodukter som har bearbetats i ett tredjeland där dessa produkter har sitt ursprung i Ryssland.

Rudhäll köper in delar globalt för att kunna erbjuda de mest konkurrenskraftiga priserna och erbjuda ett mångsidigt utbud till sina kunder. Som en del av Bufab Group har vi en omfattande leveransbas på över 4 000 leverantörer. Vi vidtar alla tillgängliga, rimliga och nödvändiga åtgärder för att säkerställa att Leverantören följer denna senaste sanktionsändring.

Läs mer om hur vi arbetar för att säkerställa att vi följer EU's sanktioner på länken nedan.